X-TONE | Karboni

X-TONE

X-Tone on lihasten kehitystä ja rasvanpolttoa edistävä hoito, jonka avulla kehon muotoilu ja kiinteytys on mahdollista ilman kirurgisia toimenpiteitä. Hoito perustuu innovatiiviseen MMS-teknologiaan (Magnetic Muscle Stimulation), jolla lihaksia aktivoidaan elektromagneettisilla pulsseilla.

Body Recovery System 044 230 3390 /Sanna Viitanen

CTN X-Tone™ on uusi MMS (Magnetic Muscle Stimulation) laite kehonmuokkaukseen. CTN X-tone ™ -hoito tuhoaa rasvaa ja kehittää lihaksia samanaikaisesti. X-Tone™ supistaa lihaksia yli sen, mikä on mahdollista normaalin treenin kautta ja tätä kautta antaa paremman lihasvasteen sekä kiihdyttää myös rasvasolujen rikkoutumista. Rikkoutuneista rasvasoluista vapautuvat lipidit muuntuvat verenkierrossa olevian fagosyyttien toimesta verensokeriksi ja näin rikkoutuvien rasvasolujen energia poistuu kehosta normaalin metanboliikan avulla.

Erilaiset valmiiksi ohjelmoidut hoito-ohjelmat mahdollistavat monipuolisen, tehokkaan ja helpon harjoittelun. Hoito ei hapota lihasta samalla lailla, kuten tavallinen fyysinen harjoittelu, mutta pientä lihasten arkuutta voi hoitojen jälkeen ilmetä. Itse hoito ei aiheuta kipua tai epämukavuutta.

Hoidosta on tehty useita tutkimuksia, ja CTN X-Tone on kliinisesti testattu turvallisuuden ja tehon varmistamiseksi. Tutkimuksissa on saavutettu mm. seuraavia tuloksia:

  • 19% rasvan väheneminen
  • 16% lihasmassan kasvu
  • 11% vatsalihasten erkanemisen väheneminen synnyttäneillä naisilla
  • 80% hoidettavista asiakkaista todettiin selvästi näkyvä pakaralihasten kiinteytys ja profiilin kohoaminen.Millainen on CTN X-tone ™ -hoito?

Hoito aloitetaan yleensä aina konsultaatiolla, missä määritellään lähtötilanne ja sovitaan hoitosuunnitelma tavotteiden mukaan. Hoidon kesto on 30 minuuttia per alue. Samalla hoitokerralla voidaan hoitaa eri lihasryhmiä (esim. vatsalihakset, reidet, pakarat), mutta saman alueen hoitojen välissä suositellaan 48h lepojaksoja.

Tuloksia hoidosta saattaa nähdä jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen, varsinkin jos hoidon tarkoituksena on palauttaa lihasryhmää tai vapauttaa hermopinnettä. Lihasten kehittämiseen ja kehonmuokkaukseen tarvitaan useampi hoitokerta. Normaalisti tulokset alkavat näkyä viiden hoitokerran jälkeen.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville naisille, eikä hoitoalueella saa olla metalliesineitä (kuten koruja ja lävistyksiä), avohaavoja tai alle kuusi kuukautta vanhoja leikkausarpia. Hoitoa ei myöskään tehdä rintakehän tai yläselän alueelle, sillä MMS pulssi supistaa myös sydänlihasta ollessaan sen kohdalla. Hoitoa ei tehdä tekonivel/metallia sisältäville alueille.

Hinnasto:

1x30min 55€

5x30min 250€


Kysy lisää: Body Recovery System / 044 230 3390